уторак, 20. октобар 2009.

Bela piletina


Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se "topi " u ustima…:)


Sastojci za 4 osobe:
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje

Priprema:
Pileci file iseci u tanke snicle koje ne treba lupati. U posudu istresti sadrzaj krem supe i svaku sniclu uvaljti u supu, pa slagati u vatrostalnu posudu. 

Preliti pavlakom i u toploj rerni da 200 stepeni peci 30 minuta, iskljuciti rernu i ostaviti jos 15 minuta da se zavrsi pecenje. 
Ko voli res pecenu i bez krema piletinu moze skinuti poklopac i zapeci piletinu. 

Sluziti uz baren karfiol ili brokoli. Naravno , posluziti i salatu….

Posluživanje
Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi…

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...