четвртак, 22. октобар 2009.

Res peceni fileti



Lako i brzo spremljena riba bez mirisa koji se siri kucom!!! Mozete uzivati u omiljenoj ribi, morskoj ili recnoj…Zdrav i ukusan obrok :)))

Sastojci za 4 osobe:
500 g ribljih fileta/ som ili oslic/
po ukusu Vegeta i biber
50 g mrvica kornfleksa
malo ulja

Priprema:
Oprati i osusiti filete i naseci ih na komade, zaciniti ih, umociti u ulje i uvaljati u mrvice od kornfleksa. Sloziti filete u jednom redu u podmazan pleh i peci u prethodno zagrejanoj rerni na jakoj temperaturi oko 10 minuta. Ne treba okretati filete niti ih prelivati. Izvaditi pecenu ribu i posluziti uz varivo od omiljenog povrca i sezonsku salatu.

Posluživanje:
Ovako pripremljena riba bice hrskava i izgleda kao da je przena u mnogo ulja. Sto je jos vaznije porcija po osobi ima SAMO 200 kalorija!!!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...