субота, 17. октобар 2009.

Zapecena testenina



Za sve ljubitelje testenine, nesto brzo, moze biti i rucak i vecera…:)))



Sastojci :
500 g cipkaste testenine
za kuvanje:
voda, so i ulje
300 g kravljeg sira
200 ml kis. pavlake
malo soli
3 jajeta
malo ulja
po zelji:
nesto suhomesnato
150 g Gaude

Priprema:

Skuvati testeninu po uputstvu, ocediti i ne ispirati.

Umutiti belanca, dodati zumanca, kiselu pavlaku, sir i posoliti po zelji.
Sve dobro sjediniti, dodati naseckano suhomesnato.

Posudu za pecenje dobro podmazati, testeninu ubaciti u smesu od sira i dr, promesati i usuti u posudu za pecenje.
Po vrhu posuti narendanom Gaudom.

Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok se lepo ne zarumeni po vrhu.

Jos toplo iseci na zeljenu parcad i sluziti.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...