недеља, 29. мај 2011.

KONAK PILETINA :)


Kad ugledam neki recept s piletinom, ja odmah
moram da ga isprobam :)
Ovaj sam pronasla u jednom mesecnom casopisu,
imala sve u kuci, i rucali smo bas gurmanski :)
.
Priprema
Vreme pripreme:
60 min
Težina:
Srednje zahtevno
  1. Belo meso iseci na tanke snicle, posuti ih zacinom i premazati senfom.

  2. Slaninu iseci na kockice, suvi vrat na listove a isto i kackavalj.


  3. Podmazati vatrostalnu posudu, staviti po dnu snicle, preko poredjati listove suvog vrata.

    Preko pobacati slaninu, polovinu pavlake dobro razmazati i sloziti listove kackavalja.

  4. Posebno umutiti jaje i drugu polovinu pavlake i preliti preko kackavalja.


  5. Peci u zagrejanoj rerni na 180 stepeni do rumene boje. Posluživanje

Posluziti uz salatu po zelji.

Sastojci

Broj osoba:
4 osobe