понедељак, 18. јул 2011.

MIX PILETINA :)


Kombinacijom vise recepata,
nastalo je jos jedno ukusno i
socno jelo :)

Sastojci :
300 g pileceg filea
1/2 kesice krem supe od pecuraka
100 ml kisele pavlake
1 dl belog vina
malo ulja
200 g sampinjona
1 glavica crnog luka
malo origana i bibera

Priprema :

Na zagrejanom ulju prodinstati sitno iseckan luk,
dodati sampinjone iseckane na listice i sve
zajedno prodinstati da pecurke odmeknu.
Po zelji ih mozete zaciniti biberom i origanom.

Meso iseci u snicle , uvaljati ga u prah od krem
supe, slagati u podmazanu posudu za pecenje
tako da bude u jednom sloju.

Preko mesa poredjati sampinjone i preliti
pomesanom pavlakom i vinom.
Meso treba da ima dovoljno tecnosti, ako
je nema, vi dodajte jos malo vode tako da
sve meso bude uronjeno u tecnost.

Peci u zgrejanoj rerni na 200 stepeni dok sva
tecnost ne ispari a sampinjoni i meso dobiju
divnu koricu.

Sluziti po zelji uz omiljenu salatu :)

6 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...