субота, 05. април 2014.

ČIPKASTI REZANCI S PILETINOM

Piletinu volim zbog bezbroj mogućih kombinacija, brzog spremanja i ukusnog jela :)
Ovo je još jedna kombinacija u nizu mojih recepata.


                POTREBNO:

500 g čipkastih rezanaca
500 g pilećeg belog mesa
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
po ukusu so i biber
po želji ljuta papričica
100 ml kisele pavlake
i još parmezana po želji

               PRIPREMA:
Na malo ulja prodinstati na sitne kockice isečenu 
piletinu i šargarepu, sa iseckanim crnim lukom, 
po želji može i mladi luk.


Kada meso i šargarepa omekšaju začiniti 
po ukusu solju i biberom.Dodati pavlaku i 
promešati da se sve sjedini.


Po želji možete dodati iseckanu ljutu 
papričicu.


U slanoj vodi skuvati rezance, ocediti ih 
i servirati prelivene piletinom. 
Po vrhu posuti parmezan.


Služiti uz salatu po želji.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...