субота, 12. април 2014.

POSNI RUČAK

Kada postim volim da kombinujem namirnice, krenem od jednog jela a završim sa savim drugačijim krajnjim
rezultatom.
Ovog puta sam kombinovala špagete, tunjevinu, grilovane tikvice i sve to upotpunila POLIMARK LAKI MAJONEZOM. Dobila sam ukusan posni ručak koji sam s uživanjem pojela :)
POTREBNO:
/za 1 osobu/

100 g špageta
1 manja tikvica
1/2 konzerve tunjevine
malo soli
LAKI majonez po ukusu

PRIPREMA:

Tikvicu oljuštiti ljuštilicom za povrće tako da samo malo skinete koru,
isecite na kolutove, posoliti ih i ostaviti 10-tak minuta da odstoje.

U slanoj vodi skuvati špagete , ocediti ih od vode i držati ih na toplom mestu dok
izgrilujete tikvice.
Na malo maslinovog ulja izgrilovati tikvice da budu zlatne boje.

U tanjir staviti špagete, preliti tunjevinom ocedjenom od ulja, dodati grilovane tikvice
i sve to začiniti LAKI majonezom :)

Služiti uz sezonsku salatu po želji.



2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...