субота, 03. мај 2014.

PRALINE

Retko ih pravim, ali morala sam da isprobam kalupe :)
POTREBNO:

300 g čokolade za kuvanje
malo ulja
50 g euro krema
malo pečenog lešnika

PRIPREMA:
Čokoladu za kuvanje otopiti u sudu sa malo ulja.
Paziti da bude na umereno toploj ringli, ili u mikrotalasnoj pecnici.

U kalupe staviti na dno malo otopljene čokolade,
ubaciti po jezgro lešnika i malo euro krema.

Ostatkom otopljene čokolade preliti fil i
poravnati praline.

Ohladiti u frižideru ili u zamrzivaču i
služiti.

SAVET:
Ovo je prava energetska bomba,
ali kad se slavi ne vodimo računa 
o tome!!!

2 коментара:

  1. Jako volim da ih pravim, ali ih ne jedem, za njih imam moje čokoljubice. Jako su ti lepe.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala puno :) Kalupi su poklon od tebe :)

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...