четвртак, 23. октобар 2014.

IŠLERI

Počinju slave i uvek dobro dodju sitni kolači. Što ih je više i raznovrsnijih gosti će biti oduševljeni, a domaćica će primati pohvale. Vašem slavskom stolu obavezno dodajte i ove ukusne kolačiće :)

POTREBNO:
  • Testo :

  •  150 grbutera
  •  70 grsecera
  •  1zumance
  •  200 grbrasna
  •  2 rebranarendane cokolade
  • Nadev :

  •  1 zumance
  •  80 grprah secera
  •  1 kasikamleka
  •  100 grbutera i po želji malo čokolade
  • Glazura :

  •  100 grcokolade
  • PRIPREMA:
    1. 1
      Umutiti buter sa secerom,
      dodati zumance, a zatim
      brasno i rendanu cokoladu.
    2. 2
      Testo dobro smesiti i ostaviti
      na hladnom 2-3 sata.
      Zatim rastanjiti koru i modlicom
      vaditi male pogacice.
      Ako nemate modlicu za vanilice
      mozete se posluziti malom
      casom za rakiju.
    3. 3
      Redjati u podmazan pleh i peci.
    4. 4
      Paziti da ne pregore,
      a temperatura je 180 stepeni.
    5. 5
      Umutiti zumance, secer i mleko
      i prokuvati na tihoj vatri.
      Dodati umucen buter i time
      spajati prohladjene islere.
    6. 6
      Preliti glazurom od istopljene
      cokolade.
    7. 7
      Najbolji su kad stoje 2- 3 dana.

    Posluživanje

    Sto duze stoje sve su lepsi i tope se u ustima….


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...