четвртак, 07. мај 2015.

POSNA TOST TORTA

Uvek kada je posna slava nedostaje mi dobrih recepata za hladno predjelo. Ovog puta sam napravila ovu posnu tortu i svi su bili zadovoljni :)

POTREBNO:


  • 600 gintegralnog tost hleba



    •  300 gtunjevine u komadima
    •  200 gšargarepe
    •  100 gkiselih krastavčića
    •  100 gposnog majoneza
    •  100 gbiljnog kačkavalja
    • PRIPREMA:
    • Šargarepu skuvati i iseckatin na kockice.
      Krastavčiće iseckati na kockice i sastaviti sa šargarepom., te joj dodati tunjevinu ocedjenu od ulja i 50 g majoneza.
    • Sve dobro izmešati i filovati tost hleb.
      Na zadnju koru naneti ostatak majoneza i preko narendati kačkavalj.
    • Dobro rashladiti, iseći u kocke i služiti kao hladno predjelo.

    Нема коментара:

    Постави коментар

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...