петак, 28. октобар 2016.

SAJAM MEDIA 2016.

Ove godine sam na poziv kulinarskog sajta Recepti i Kuvar bila gost na njihovom štandu kao saradnik koji objavljuje recepte kod njih. Bilo je ovo moje prvo sajamsko iskustvo kao učesnika, malo sam bila nervozna kako će sve to ispasti, ali sigurna u svoje pripremljeno posluženje sve sam lakše podnela.

Prilazili su zainteresovani, ali i oni koji su samo radoznali ili gladni, i ponekad mi je bilo neprijatno da odbijem ruku koja krene da se posluži. Pripremila sam dovoljno svega, bar sam ja tako mislila, ali su Kupus kifle planule za kratko vreme :)


Posebno su stariji posetioci bili oduševljini vanilicama koje ih sećaju na prošla vremena kada su one bile neizostavni deo svakog slavlja. Bilo je tu nostalgičnih priča, neko je prilazio samo da bi popričao, ali bilo je i onih koje je zanimao i recept ili tajna dobrog ukusa.


Iako nisam imala očekivanja, sve u životu prihvatam kao dar, ostvarila sam neke kontakte koji mi mogu pomoći u daljem bavljenju blogom a i dala intervju Srpskoj naučnoj televiziji. Posebno mi je drago što tamo rade mladi ljudi, vršnjaci moje ćerke, koji promovišu prave vrednosti koje kao društvo zaboravljamo i potiskujemo pred navalom rijalitija i instant popularnosti.

Intervju možete pogledati OVDE :)

Zahvaljujem se gospodinu Miodragu vlasniku portala Recepti i kuvar na ukazanom poverenju i pozivu da budem deo njihove prezentacije na ovogodišnjem Sajmu media.