tag:blogger.com,1999:blog-727573336423861948.post4627500187185113773..comments2024-02-08T08:38:41.940+01:00Comments on Kuhinjske čarolije: TIKVICE S PARMEZANOM I KROMPIROMJafihttp://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-727573336423861948.post-15581114549435444772014-08-31T11:30:33.264+02:002014-08-31T11:30:33.264+02:00Hvala puno :) Tako radim za sve lazanje i grčku mu...Hvala puno :) Tako radim za sve lazanje i grčku musaku, ali sam ovog puta sledila recept. Sledeći put ću ipak po oprobanom receptu napraviti bešamel sa sirom :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727573336423861948.post-1434230613901588822014-08-30T22:47:10.502+02:002014-08-30T22:47:10.502+02:00Лепо и укусно, предлажем да други пут у врелом беш...Лепо и укусно, предлажем да други пут у врелом бешамел сосу, нарендаш 150 гр качкаваља и онда исто урадиш али са овим бешамелом, јер тако се ради и на лазању, тако да овај сос добро повеже састав. Ово је мала тајна што је знају кувари. Велики поздрав.Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.com